View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Jun 09, 2025 8:42 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 10 posts ] 
 Werlin Fury/Arms Warrior + Holy/Discip Priest 
Author Message

Reply with quote
Post Werlin Fury/Arms Warrior + Holy/Discip Priest
O postavě:
Nick: Werlin,Werlinka
Class a spec: Warrior Fury(pve)/Arms(pvp) mozne aj Prot(pve), Werlinka Holy (pve) Discip(pvp)
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... s&n=Werlin
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... n=Werlinka
kdyby byl nejaky problem ze mam nasobe prave pvp gear nebo tak, tak se omlouvam a neni problem ukazat gear ingame
WoW historie a zkušenosti: WoW hram uz od WoWemu coz uz je docela doba no bohuzel ci bohudik me to jeste neprestalo bavit zacatky na serveru rumple (pozdeji Woody wow) pote sem presel na twin a zde hram uz od jeho zalozeni panecku to je taky doba xD z vasi G poznam hlavne Miguela Rowiru Angelica Gorbena Cappy Bonessku Fortunika atd pokud sem nekoho nejmenoval tak se pls neurazte :lol:
Historie postavy a guildy: Obe postavy sem si vyexpil, Za obe postavy me to narame bavi za dob TBC sem se uz ani nwm jak dostal do skvele guildy Equilibrium tehda sem hral jeste jako Prot warrior bohuzel dlho jako jediny v G. Po aferce s GM Prezuvkou sem byl prevelen na jinou frontu a to do UniQue... pri dleeni realmu sem odmital jit s guildou na phobos nebojim se totiz PvP, na Deimosu se me bez guildy ujal Dasur jestli mu pry nepomuzu slozit guildu no a od te doby sem byl u SoCH, ale guilda se rozpadla cast vedeni se na to vy.. a sla radsi do Sody za hordu. Tak sem tedka bezguildovec :?
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: Guilda ukoncila sve pusobeni
Proč chci právě k Vám: znám u vás spoustu lidi se kteryma sem hraval na TBC, mam rad PvE a vasa guilde je jedna z mala co na twinu neco znamena.
Jak často a kdy jsem online: Každy den prez 6 hodin
Alti: 2 Werlinka a Werllin (DK .. pouze za ucelem farmeni veinu a kyticek)

O osobě:
Věk: je mi 20 let
Pohlaví: mužské
Vyznání: Neutralní
Povolání: student vysoke školy
Něco zajímavého o mně: Jsem z prahy sem blazen do PC a vsem okolo toho. rad koukam na F1. Doma se staram o dva psy (fotku mozne poslat na vyzadani xD )

Sat Apr 30, 2011 9:21 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Werlin Fury/Arms Warrior + Holy/Discip Priest
Werlin je úchyl a neumí to...tudíž jsem PRO ;)

Sat Apr 30, 2011 9:36 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Werlina si pamatuju.hrát to umí to jako asi jo.měl jsem trochu problém s tím jak jsi se choval v roli maintanka v equilibriu.myslim že ti to vlezlo do hlavy víc než je zdrávo.ale pokud tě přešly bohorovné kecy a flexpowa moresy tak by jsi u nás mohl celkem slušně vegetovat.cca jsem pro

Sun May 01, 2011 8:42 am
Report this post
Profile

Reply with quote
souhlas s miguelem

Sun May 01, 2011 12:39 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
ja bych byla pro, bohuzel se s warama roztrh pytel, tak nevim co s nima udelame.

To mi pripomnelo ten vtip jak Buh nesl pytel čuráků a ten se mu roztrhl, tak si řekl"No nic, sbirat to nebudu, tak bude Praha hold tady.."

Sun May 01, 2011 12:49 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Zajímavý, že vyjmenuješ takový nuly jako je Gorben, Cappy, Bonesska,....a ja sem vosk??? Tak to sis milej zlatej pěkně posral. Ehm...co se týče Equilibria neměl jsem tě rád, protože jsi mi (stejně jako všichni ostatní nadržený honimíři) dělal do Prezuvky :evil: . Co se týče warioru...u nas na raidech nemame zadny wary (dmg) a jsme spokojeny. Tedka se k nam od vas hlasi asi 369 waru, tak jsem zvedavej jak to vsechno dopadne. Jinak si myslim ze werlin je hrozna lama a nic neumi. Za me ano.

Image
Image
Image

Sun May 01, 2011 2:35 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Gonzales wrote:
Zajímavý, že vyjmenuješ takový nuly jako je Gorben, Cappy, Bonesska,....a ja sem vosk??? Tak to sis milej zlatej pěkně posral. Ehm...co se týče Equilibria neměl jsem tě rád, protože jsi mi (stejně jako všichni ostatní nadržený honimíři) dělal do Prezuvky :evil: . Co se týče warioru...u nas na raidech nemame zadny wary (dmg) a jsme spokojeny. Tedka se k nam od vas hlasi asi 369 waru, tak jsem zvedavej jak to vsechno dopadne. Jinak si myslim ze werlin je hrozna lama a nic neumi. Za me ano.

nj Přezuvka, a kdo do ni nedelal horsi je ze ja ji dostal do postele :lol: :twisted: :lol: ale pak mi ji prebral Burus xD hold byla na Warriory to vis pravej valecnik xD

Sun May 01, 2011 2:39 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
njn odpad... co ti budu povidat :D

doufam ze byla aspon poradne voskliva :D

Sun May 01, 2011 2:42 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Werlin wrote:
ja ji dostal do postele

Tak to ses king no, gratuluju. Jaky to bylo? ....a tim ze ti Ubrus prebral frajerku bych se moc nechlubil (Zvlast kdyz si s ni jen uzil a pak ji prenechal dalsimu ve fronte) :lol:
Výhra jak svině :shock:

Image
Image
Image

Sun May 01, 2011 2:47 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
za mě ne

Sun May 01, 2011 3:35 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 10 posts ]