Nick:Enha
Class a spec: Shaman Resto
Link na armory a talenty:
http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... mos&n=Enha
WoW historie a zkušenosti: WoW hraju neco od 9 let ( je mna 14) trochu jsem hral i na clasicu ale pak uz se slo BC tam jsem si prosel par raidu ale po te dobe co jsem hledal novy server a projizdel i funy byl wotlk od te doby hraju na twinu ( ne primo od zacatku wotlu jsem tu novy jakmile jsem se ho ja odvazil hrat ) Projite raidy i dungy zatim na wotlu mam secky okrem ulduaru ten mam vse po Vezaxe a mimirona
Historie postavy a guildy: Postava puvodně byla kamarada kterej mi tu mojí ukrad na 54 lvlu doexpil ji na 68 pak jsem ji zacal hrat zase ja Guildy mam projite nasledujci KOLOSEUM , Mafie , Exice , Fallen Angels ( má stávajcí )
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:(JAKO Z VASI GUILDY VE KTERY STE TED, NE Z NASI..) Fallen Angels- Mno je to hlavně o lidech rozpadá se .. možna to přežije ale jedini lide kteri zde neco hrali a dala se snima ta 10 jit 2h se ceka nez lidi prihlaseni do gc raci prijt nakonec vykvaknou jen PORT PLZ po portu Moment mam pvp talenty po 3 jeee ja nemam soulstony musim jit nacucat 10minut .. no ja uz nevim co ktomu mam rikat
Proč chci právě k Vám: znám u vás jednoho člověka, který mi řekl, že ste strašně šikovní a chtěla bych se podílet na něčem tak velkolepém a smysluplném jako jsou Vaše raidy! : No toto by sedělo i namně

Jak často a kdy jsem online: Témněř furt ráno si v těch 5 vstanu a du do 7 hrát pak škola po škole zapnout pc a fičet do těch 10 jsem schopen to protahnout pro raid

Alti: mám 4
O osobě:
Věk: 14
Pohlaví: Zeptejte se gynekologa ale maminka rikala ze mam pindika
Vyznání: --------
Povolání: student
Něco zajímavého o mně: Rád hraji wow jsem i trochu závislej .. Možna trochu víc ale to myslim že nejsem na světě sááám
No snad to bude stačit Díky moc pokud bych byl přijat pokial ne at vas sezere hrouda