View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Jun 09, 2025 8:40 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 13 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 lovecduchov - hunter 
Author Message

Reply with quote
Post lovecduchov - hunter
O postavě: mnou vyexpeny hunt od lvlu 1
Nick:Lovecduchov
Class a spec:hunter - spec na prianie: vsetky talenty mam odchodene takze nieje problem ich na pozioadanie hocikedy zmenit
Link na armory a talenty:http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Lovecduchov
WoW historie a zkušenosti: s wowkom som stretol uz davno pred tym este za cias classicu ale aktivne som sa mu zacal venovat az vo februari 2010 kde som zacinal uz rovno na twinstari ,huntera hram zhruba rok
Historie postavy a guildy: ako som uz spomenul vyexpil som tu postavu sam a presiel som par guildami (na low lvloch) az som skoncil v The pandora knights ktora sa neskor spojila s Dragonslayers z ktorej som vsak odisiel za kamaratom do Slayers of chaos kde som to dotiahol na class leadra no nedavno z mne neznamich okolnosti som bol vyhodeny a tak si hladam novy kolektiv kde by som zapadol kedze byt sam vo svete wow je dost narocne :)
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:neznamy dovod
Proč chci právě k Vám: skusal som to v SA no tam maju plne stavy tak hladam dalej
Jak často a kdy jsem online: podlaokolnosti (sviatky prazniny a pod.) som skoro vzdy no sem tam si dam pauzu s wowkom a zaparim aj nieco ine napriklad DotA-u inac dochazdky na raid mam 100% učast , cez tyzden chodim do skoly ale vacsinou som online tak o tej stvrtej poobede
Alti: mam ich viac ale jediny co stoji za spomienku je only pve fury prot warrior s 4200gs na oba specy

O osobě:
Věk:20 v juni 21
Pohlaví: muz
Vyznání:ziadne
Povolání: student strednej skoly (4 rocnik)
Něco zajímavého o mně: milujem raidovanie

Last edited by lovecduchov on Thu Apr 21, 2011 8:56 pm, edited 1 time in total.

Thu Apr 21, 2011 1:37 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: lovecduchov - hunter
Lovec duchodcu :) ahoj :)

byl jsem s nim docela dlouho dobu v SoCH a nezaznamenal jsem nejmensi problem

Thu Apr 21, 2011 7:54 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Pokud nebudes delat blbosti jako posledni dobou v soch, tak jsem pro te vzit na zkousku

Thu Apr 21, 2011 9:47 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
podla mna mame nadbytok huntrov, ale kebyze potahnes dmg aspon ako yniaga tak by som ta zanho mozno aj vymenil, resp teraz ked uz by sa siel aj alt tak by si minimalne nasiel miesto tam

Fri Apr 22, 2011 10:57 am
Report this post
Profile

Reply with quote
No já jsem proti

Fri Apr 22, 2011 11:26 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Nemyslim si ze mame nadbytek hunteru, mame 3: Amun tedka nema cas na hrani, Ynianga s nama nekamaradi...takze hraje aktivne jen Zoo... A pokud s tebou kluci ze SoCh maji dobre zkusenosti tak nevidim duvod proc te nezkusit.

Image
Image
Image

Fri Apr 22, 2011 11:32 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Trochu me zarazi, ze nemas profese.... Co se tyce talentu, eq a glyphu, tak to by mel zhodnotit nekdo zkusenejsi

Fri Apr 22, 2011 12:02 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
profky mam na warovi tie mi stacia ale dorobit si ich na huntovi by ma stalo privela casu a financii ktore vsak nemam

Fri Apr 22, 2011 8:52 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
To ze mas surky na warrovi je sice pekne ale ale to ze ti stacia o tom dost pochybujem....kedze s profesiami typu JWC +BS alebo inymi kombinaciami (enchant na wristy z LW, Epic sokety, ench na ringy z Enchantingu)by si dosiahol lepsie DPS tudiz lepsie vykony na raidoch a bol by si prospesny aj guilde a jej clenom v neposlednej rade.... konstatovanie ze profky na altovi mi stacia neprijmam...u mna si tymto klesol za mna NIE + To ze mame malo huntov ale za to kvlitnych mi vyhovuje...
na tvojej odpovedi "Proč chci právě k Vám: skusal som to v SA no tam maju plne stavy tak hladam dalej" som sa dost pobavil a zaroven nasral... ak chce ist niekto k nam tak je presvedceny o spravnosti svojho rozhodnutia a nie ze nebolo volne tam tak idem sem....alebo teraz sa uvolnilo u SA tak dovi dopo...Sorry za mna fakt NE NE NE a Este raz NE Ale mozno sa predsa len dostanes kedze to nezalezi len odomna (coz je dobre pre teba)...

S pozdravom Ethanol :twisted: :twisted: :twisted:

Sat Apr 23, 2011 4:26 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
teda ak Vam az tak prekaza to ze nemam dokoncene profky(minig,engineering) v case po maturite si ich budem snazit dorobit

po vyhodeni z byvalej g som uvazoval len o dvoch moznostiach:1. pokus o prihlasenie sa do guildy z ktorych som si vybral prave Vas a SA , kedze sa skoncilo biedou tak skusam teda tu a ak neuspejem ani tu, nebudam sa dalej snazit , a tu zacina moja druha moznost/volba: 2. skoncenie s wow a prenechanie acc kamosovi, no tie raidy by mi chybali a celkovo cele wow pri ktorom som odsedel nadmerne mnoztvo casu

Sat Apr 23, 2011 6:12 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 13 posts ]  Go to page 1, 2  Next