O postavě: mnou vyexpeny hunt od lvlu 1
Nick:Lovecduchov
Class a spec:hunter - spec na prianie: vsetky talenty mam odchodene takze nieje problem ich na pozioadanie hocikedy zmenit
Link na armory a talenty:http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Lovecduchov
WoW historie a zkušenosti: s wowkom som stretol uz davno pred tym este za cias classicu ale aktivne som sa mu zacal venovat az vo februari 2010 kde som zacinal uz rovno na twinstari ,huntera hram zhruba rok
Historie postavy a guildy: ako som uz spomenul vyexpil som tu postavu sam a presiel som par guildami (na low lvloch) az som skoncil v The pandora knights ktora sa neskor spojila s Dragonslayers z ktorej som vsak odisiel za kamaratom do Slayers of chaos kde som to dotiahol na class leadra no nedavno z mne neznamich okolnosti som bol vyhodeny a tak si hladam novy kolektiv kde by som zapadol kedze byt sam vo svete wow je dost narocne

Důvod(plánovaného) odchodu z guildy:neznamy dovod
Proč chci právě k Vám: skusal som to v SA no tam maju plne stavy tak hladam dalej
Jak často a kdy jsem online: podlaokolnosti (sviatky prazniny a pod.) som skoro vzdy no sem tam si dam pauzu s wowkom a zaparim aj nieco ine napriklad DotA-u inac dochazdky na raid mam 100% učast , cez tyzden chodim do skoly ale vacsinou som online tak o tej stvrtej poobede
Alti: mam ich viac ale jediny co stoji za spomienku je only pve fury prot warrior s 4200gs na oba specy
O osobě:
Věk:20 v juni 21
Pohlaví: muz
Vyznání:ziadne
Povolání: student strednej skoly (4 rocnik)
Něco zajímavého o mně: milujem raidovanie