O postavě:
Nick:IbrazlatanClass a spec:
Warlcok Hybrid/DestroLink na armory :http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Ibrazlatan
WoW historie a zkušenosti:Hram tak 2,5 roka,z toho vsetko na twine,chvilku na defenderi,prejdene mam vsetky Wotlk raidy,samozrejme okrem UD
Historie postavy a guildy: Postavu som nevyexpil,ale vyexpil som tu wara za ktoreho som hraval veelmi dlhu dobu mal som top equip ale prestavo ma to bavit,tak som chcel vyskusat nieco nove,a hlavne nejaku classu ktora ma dobre Dps

a nielen to,Lock ma bavi vo vsetkych smeroch,hram za neho mesiac ale dokonale ho ovladam
Důvod(neplánovaného) odchodu z guildy:Takze,skoro cely cas som bol v guilde FFF,cize asi 2 roky,v ktorej to klapalo skvele,ale prichodom cataclysma presli opory gildy na ofik,vedenie sa pohadalo,niektory leavli ad. chcelo sa to dat este do kopy = nevyslo to.Odvtedy som vystriedal zatial 2 gildy a hladam tu pravu xD
Proč chci právě k Vám: No,mam u vas 2-3 kamosov,pocul som ze ste slusna gilda,uz davnejsie som ku vam chcel ist,a hlavne preto ze chcem chodit pravidelne 25m raidy,ajked neiviem ci uz nemate vela lockov

ale to mi poviete vy
Jak často a kdy jsem online:tak cez tyzden 3-5 hodin poobedie vecer podla moznosti+cez vikend vacsinou cely vecer,kedtak poobede,ale niesom brutalny nolifer,ale na raidy dojden a na KZADY ked je potreba
Alti: mám (ani jeden nedoexpeny

proste na to za nich nechytilo,ale uz na to pracujem )
O osobě:
Věk:15
Pohlaví: mužske asi
Vyznání:Krestan (nebol by som si isty)
Povolání: študent
Něco zajímavého o mně: som zo Slovenska,Ruzomberok,moja zaluba Futbal 4ever