View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Jun 09, 2025 8:52 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 
 Ibrazlatan Warlock 
Author Message

Reply with quote
Post Ibrazlatan Warlock
O postavě:
Nick:Ibrazlatan
Class a spec:Warlcok Hybrid/Destro
Link na armory :http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Ibrazlatan
WoW historie a zkušenosti:Hram tak 2,5 roka,z toho vsetko na twine,chvilku na defenderi,prejdene mam vsetky Wotlk raidy,samozrejme okrem UD
Historie postavy a guildy: Postavu som nevyexpil,ale vyexpil som tu wara za ktoreho som hraval veelmi dlhu dobu mal som top equip ale prestavo ma to bavit,tak som chcel vyskusat nieco nove,a hlavne nejaku classu ktora ma dobre Dps :D a nielen to,Lock ma bavi vo vsetkych smeroch,hram za neho mesiac ale dokonale ho ovladam
Důvod(neplánovaného) odchodu z guildy:
Takze,skoro cely cas som bol v guilde FFF,cize asi 2 roky,v ktorej to klapalo skvele,ale prichodom cataclysma presli opory gildy na ofik,vedenie sa pohadalo,niektory leavli ad. chcelo sa to dat este do kopy = nevyslo to.Odvtedy som vystriedal zatial 2 gildy a hladam tu pravu xD
Proč chci právě k Vám:
No,mam u vas 2-3 kamosov,pocul som ze ste slusna gilda,uz davnejsie som ku vam chcel ist,a hlavne preto ze chcem chodit pravidelne 25m raidy,ajked neiviem ci uz nemate vela lockov :) ale to mi poviete vy :D
Jak často a kdy jsem online:tak cez tyzden 3-5 hodin poobedie vecer podla moznosti+cez vikend vacsinou cely vecer,kedtak poobede,ale niesom brutalny nolifer,ale na raidy dojden a na KZADY ked je potreba :lol:
Alti: mám (ani jeden nedoexpeny :mrgreen: proste na to za nich nechytilo,ale uz na to pracujem )

O osobě:
Věk:15
Pohlaví: mužske asi
Vyznání:Krestan (nebol by som si isty)
Povolání: študent
Něco zajímavého o mně: som zo Slovenska,Ruzomberok,moja zaluba Futbal 4ever :twisted:

Tue Apr 19, 2011 8:25 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Ibrazlatan Warlock
ibrazlatan wrote:
hram za neho mesiac ale dokonale ho ovladam

po mesici hrani dokonale ovladat classu... klobouk dolu :D

Wed Apr 20, 2011 7:12 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Prihlaska uchazejici, ale vzhledem k faktu, ze aktivnich "Warlcoku" mame 5 a vsichni jiz davno prokazali sve kvality, asi nemame duvod zkouset nekoho dalsiho, jestli opravdu dokonale ovlada nebo jen mlzi. Za me Ne

Image
Image
Image

Wed Apr 20, 2011 8:14 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Fortune wrote:
ibrazlatan wrote:

Gnome ty bys to mohlo hrát dva roky a stejnak umíš kulový =D ne teď k přihlášce,locků je fakt dost + jsou nějaký lockovský soul-firovský hnusný alti,kteří točí větší dps než mnoho mainů jiných class,takže byses vážně neuživil... NE

edit: na druhou stranu tim fotbalem jsi mě nahlodal že bych byl i pro,ale jakmile jsem zahlédnul jméno Ibrahimovič,chce se mi zvracet sorry =D :D

Wed Apr 20, 2011 8:24 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Gorben wrote:
Gnome ty bys to mohlo hrát dva roky a stejnak umíš kulový =D

prave proto me udivuje ze nekdo to dokonale ovlada po mesici... :D ale jako chapu ze ne kazdej je takovy hovadko jako ja :D

Wed Apr 20, 2011 8:48 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Gorben wrote:
Fortune wrote:
ibrazlatan wrote:

Gnome ty bys to mohlo hrát dva roky a stejnak umíš kulový =D ne teď k přihlášce,locků je fakt dost + jsou nějaký lockovský soul-firovský hnusný alti,kteří točí větší dps než mnoho mainů jiných class,takže byses vážně neuživil... NE

edit: na druhou stranu tim fotbalem jsi mě nahlodal že bych byl i pro,ale jakmile jsem zahlédnul jméno Ibrahimovič,chce se mi zvracet sorry =D :D

Tak sorry,fandil som mu ked hral v Barce,to bol jediny dovod Barca 4ever !!
a co sa tyka nazorov nevadi,skusim to inde

Wed Apr 20, 2011 11:54 am
Report this post
Profile

Reply with quote
fuj, fotbalista dalsi, neprijaty (pravej duvod je moc locku)

Wed Apr 20, 2011 3:03 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 7 posts ]