View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Jun 09, 2025 8:42 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4 posts ] 
 Annubis - Death Knight frost/unholy 
Author Message

Reply with quote
Post Annubis - Death Knight frost/unholy
O postavě:
Nick: Annubis http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... &n=Annubis na Armorech je zobrazený PVP equip, PVE mohu bez problému ukázat ingame.

Class a spec: Human Death Knight UH/Frost DMG

Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... &n=Annubis UH/Frost talenty.

WoW historie a zkušenosti: World of Warcraft jsem začal hrát asi ve dvanácti letech (před čtyřmi roky), kdy jsem v současné době hrál i Lineage 2 a WoW mě osobně nebavilo. Později, jak se na WoW přidávali další a další, tak jsem si řekl, že to teda také zkusím. První zážitky byli z Instant serverů. Poté jsem hrál na serveru Narnias, kde jsem naexpil moji první 70 lvl, kterým byl paladin. Poté, co se Onlinegamers rozpadlo, tak jsem šel hned na Twinstar a od té doby jsem tu. Zkušenosti mám z nějakých TBC instancí + všechny progresnuté instance na WoTLK, které jsou na Twinstaru přístupné.
Historie postavy a guildy: Historie postavy, tak co se týče postavy, tak tu jsem začal expit asi týden poté, co se zpřístupnilo WoTLK. Sám jsem ji založil, sám jsem ji vyexpil a sám ji i hraji. Moje guilda, jediná, se nazývala Blood of Dragons, kde jsem byl u zakládání.

Důvod odchodu z guildy: Mých důvodů, proč leftuji je víc. Začnu asi u raidů. Na Naxxramasu jsem byl pokaždé na 1.-2. místě a to jen díky tomu, že do PVE dám nějaký ten gold navíc, abych si mohl vyzkoušet modifikace talentů a někteří lidé ihned začnou komentovat něco jako jooo, buglé DK atd. a když jim třeba i poradím a mají stejný equip, takže by mohli dávat DMG jako já, tak nevím ale asi jedou auto attack. A kdykoli jsem se umístil na horších příčkách, tak to bylo: Lool Annubis kde seš ty lamo, už i já tě předmguju. Tak to mě například vadí. Ale to že když valím naplno a jedu o 3-4k DPS větší než oni, tak by se měli asi stydět. Druhý důvod, docela podstatný je vedení guildy. Jako jeden člen vedení se mi nelíbilo to, jak se ostatní chovali k některým hráčům. Já jako správce GB jsem do toho nemohl moc kecat a tak jsem raději držel pusu. Do jedné chvíle bylo vše v pořádku, poté se spravedlivý GuM pohádal s některými zástupci, předal GuM a od té chvíle šlo všechno do háje. GuM si začalo dělat co chtělo, ještě mělo na starosti DKP systém, takže ubíral DKP jak se mu zachtělo byť né mě. To by bylo asi vše, těch důvodů je ještě víc, ale už se nebudu více rozepisovat.
Proč chci právě k Vám: Bavil jsem se už s pár lidma a říkali, abych to zkusil a tak to zkouším a také chci k vám protože podává přihlášku i můj dobrý kámoš Tomytt-Rogue, s kterým si rozumím a je jeden z mála co pro guildu dokáže něco udělat.

Jak často a kdy jsem online: Každý den asi od 16ti hodin asi do dvanácti večer.

Alti: Alta mám jednoho funkčního, s kterém dělám daily q a podobně. Nick je Damnedest link na armory http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... =Damnedest

O osobě:

Věk: 16
Pohlaví: Muž
Vyznání:Ateik, částečně křesťan.
Povolání:Student
Něco zajímavého o mně: Jsem z Vysočiny (Třebíč), studuji na OA v Třebíči, ve volném čase hraji WoW, učím se a nebo sportuji - tennis, který hraji závodně.
Omlouvám se za takový románek, ale když už něco nebo někam chci, tak se snažím vyjádřit se co nejlépe, ohledně odchodu z guildy jsem se rozepsal kvůli tomu, abych vám přiblížil situaci.

Mon Apr 11, 2011 6:15 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Annubis - Death Knight frost/unholy
DK se hodí a myslím že pokud prokážeš že za svojí classu umíš hrát (tím nemyslím jen dmg,ale i znalost eventů,dodržování taktiky a mnoho věcí spjatých kolem toho) mohl bys pro nás být posilou... Slyšel jsem na něj jen chválu a tak pokud je to alespoň z poloviny pravda,jsem PRO + myslím že by bylo velice zajímave sledovat jak si to rozdá to nové DK s tímhle;) tím nechci říci že by u nás nemohli zůstat oba,ale přeci jen kdo bude lepší bude třeba chodit main raidy... takže i to by mohla být velká a prospěšná motivace pro obě tyhle DK aby se předvedli v nejlepším světle ...

PS: k tomu že jsi se rozepsal -> za to se vůbec neomlouvej,jelikož jsem alergickej na tří řádkový přihlášky;) Jinak ještě jednu věc,jsme tu skoro všichni v guildě cca 20+ takže vyžadujeme určité chování od guildovních hráčů,takže doufám že pubertu máš již úspešně za sebou, i když časem poznáš že i u nás je pár lidí v zastydlé pubertě :lol: ( /wave Vithar =P )

Mon Apr 11, 2011 9:32 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Súhlas z Gorbenom.....aj ked je to pytel hoven jak bolo spomenute v predoslej prihlaske napisal viac menej vsetko potrebne... takze aj ja som ZA.

S pozdravom Ethanol :twisted: :twisted: :twisted:

Tue Apr 12, 2011 4:41 am
Report this post
Profile

Reply with quote
prijaty. lock

Tue Apr 12, 2011 7:59 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 4 posts ]