View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Jun 09, 2025 8:46 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 6 posts ] 
 Alfonsmucha, Pala Retri /Holy 
Author Message

Reply with quote
Post Alfonsmucha, Pala Retri /Holy
O postavě:
Nick:Alfonsmucha

Class a spec:Paladin Retri 4409/ Holy 4436(zvažuji změnu holy za prot 4,2k gs, viz. screen)

Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Deimos&n=Alfonsmucha

Screen UI: http://imageshack.us/photo/my-images/34/wowscrnshot080111165240.jpg/

WoW historie postavy a zkušenosti: Tuto postavu jsem získal převodem z účtu od mého velmi dobrého kamaráda (ingame nick Haalf), který chtěl se mnou chodit areny. Areny už víc jak 2 měsíce nechodím a dávám přednost pvečkaření.

Historie guildy: Začínal jsem na tomto servru v G Fallen angels, z ní jsem přešel do Sanguines Adamas, která se nedávno rozpadla.

Důvod odchodu z guildy:Rozpad guildy.

Proč chci právě k Vám: Znám u Vás Dudlika, kterej byl se mnou taky s SA, jinak jsem si seznam členů moc neprocházel :-D. Proč k Vám? Hledám pve guildu, kde si rád zaraidím. Nevadí mi pomáhat eq alt v naxxech a apod.

Jak často a kdy jsem online: vetšinou tu jsem dopoledne od 11-14 cca a pak k večeru od 7-10 až 11.

Alti: mám 2 (priest 46, hunter 52)

O osobě:

Věk:22
Pohlaví: muž
Vyznání:
Povolání: student (zrovna mě čekaj státnice :-D)
Něco zajímavého o mně: Karviňák, koníčky fotograf (http://www.lukaspawlitko.cz :-)), bike
Zaměstnání:přítel už přes 2 roky :-D (A že to je občas dřina :-D)

Mon Aug 01, 2011 2:57 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Alfonsmucha, Pala Retri /Holy
k těm bindům, používám Razer Nostromo, tak se nedivte, že tam uvidíte třeba šipky :-D, které by byly pro hraní na klávesnici nepoužitelné :-D

Mon Aug 01, 2011 3:30 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
talenty a glyphy pro Pve celkem vedle :D pala ma jedinej pouzitelnej minor a ten ty nemas, vicemene drobnosti co se daj zmenit, ale mam takovej pocit ze sme ted dobrali fakt kotel lidi, ale mozna by ses v tom druhym raidu vešel

Vitharsson#2824
Vithar.8341

Mon Aug 01, 2011 4:05 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
pokud se to ustálí a lidi budou chodit na druhý raid bylo by to fpohodě.takže zatím je na jeden 40lidí a druhý musíme doladit termín tak aby se to hodilo většině.takže na jeden raid je lidí kopec a na dva to nemáme zaběhnutý.takový je stav.ergo nebráním se přijetí s tím že v neděli se nemáš šanci dostat.druhé ID určitě jo

Mon Aug 01, 2011 5:13 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
rebuild talentů či překopání glyphů není problém, G jsou stačí jen dobrá rada ;-).Rád si nechám poradit od zkušenějších. Jinak s tou nedělí mi to až tak nevadí, ale budu rád, pokud bych se na dalším id mohl zapojit.

Mon Aug 01, 2011 6:05 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
na druhým raidu byli dva pala.takže tě můžeme přibrat.termíny se ještě upřesní.uvidíme jak to půjde

Tue Aug 02, 2011 9:52 am
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 6 posts ]