View unanswered posts | View active topics It is currently Mon Jun 09, 2025 8:52 pm

This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 12 posts ]  Go to page 1, 2  Next
 Tuttifrutti - Paladin Prot/Retri 
Author Message

Reply with quote
Post Tuttifrutti - Paladin Prot/Retri
Zdravim, muj main je tuttifrutti u palachu mate plno ale je to muj main a hraju za nej furt takze ho napisu jako prvniho.

O postavě:
Nick: TUTTIFRUTTI
Class a spec: Paladin Protect/Retribution
V ciskech: GS Tank 4429
GS Retri 4304
GS PVP Retri 4174(na obranu meeting stonu pred raidama:)
Link na armory a talenty: http://arsenal.twinstar.cz/character-sh ... uttifrutti
jsem primarne tank, tankovat me bavi, tankuju pravidelne UD 10/25. Ac conquest sadu nemam tak mi to nevadi.
Dmg mam taky vcelku slusnej ac pouzivam svoje talenty na Seal of righteousness a ne Vengeance.
Screen UI: Screen z raidu nemam ale kdyz se kouknete na moje achievmenty tak vam to napovi ze leckde uz jsem byl. Jestli to je fakt tak dulezite tak to dodam nekde z worldu.
WoW historie a zkušenosti: Hraju rok a pul, prevazne paladina, mam zkusenosti z leaderovani celkem rozsahle, taktiky na uld znam a jinak zbyram achievmenty takze se vse snazim dat aspon jednou tak jak by to melo byt. hraju i pvp, ale jen bg, partaka do aren jsem nikdy nesehnal.
Historie postavy a guildy: Postavu jsem vyexpil sam,stejne jako sve 3 dalsi expim. multileveling ani podobne nepouzivam. Guild jsem prosel hromadu. Prvni jsem opustil ze jsem sel za lepsim, dalsi uz se rozpadali kvuli lidem ulduaru a odchodu lidi na ofik, souctem to je Strazci Mrtvych, Bloods of Dragon, Exice, Fallen Angels
Důvod(plánovaného) odchodu z guildy: duvod je takovy ze moje byvala guilda stagnuje a kdyz jsem teda zacal aktivne equipovat lidi a chtel po gumovi zmeny v lootu aby se furt jen neequipovali alti soucasnych hracu tak jsem byl nevyslysen. Doufam ze dost uprimne.
Proč chci právě k Vám: Neznam u vas nikoho ale vidim ze v progresu jste mnohem dal nez my, zvlaste z duvodu ze my uz davno neprogresujeme. jinak samozrejmne hledam aktivni guildu hraju furt pokud nejsem v praci.

Jak často a kdy jsem online:jsem online pokud njsem v praci, smeny mam nahodile ale vetsinou 5 desitek pres tyden, v 18:45 byvam doma.

Alti: mam 3 alty
Frutti Roguna 16
Vindicate Frost mage 58

TUTKA 80 - Restoration / Balance Druid
tutku hraju vyjimecne protoze jsem byl MT guildy a vetsinou bylo treba vsechno tankovat, takze chodila vsechno s worldem nebo desitky
GS Resto: 4195
GS Balance: 4240
Vyexpena osobne, na osumdesatce jsem prehodil z fekala na resto a pak doplacal balance kvuli raidum kde bylo treba bufnout range dmg

O osobě:
Věk:25
Pohlaví: muz
Vyznání: Církev létající špagetové příšery
Povolání: Makam na smeny
Něco zajímavého o mně: Jsem z Brna a jsem na to hrdy. Nekoukam na sport a sem strasne linej se zvednou od pocitace. zbytek poresime osobne.

A nebavi me kontrolovat chyby

Mon Jul 25, 2011 8:24 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Post Re: Tuttifrutti - Paladin Prot/Retri
mno: screen UI neni kv tomu aby sa videlo ze si 1 v threate, :) (ale kv addonom,. bindom atd)

praca na smeny: -> zakernost (tiez to poznam) dokazes byt v raidovacie dni online? resp vies to aspon dostatocne dopredu?

talenty a podobne haluze neriesim, nevyznam sa v tom, a su tu nato skusenejsi ludia :)

Mon Jul 25, 2011 9:27 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
no co pouzivam, mumble mam ze stare guildy, omen, recount, DBM, guild calendar, gatherer nemam(to vam asi nevadi), palypower, titanpanel, gearscore, na druida heal pouzivam vuhdo a to je tak vsechno maker mam pomalu, ty mam jen na awenging wrath aby hned po nenm prasknul Shield of Righteousness, neco na ress aby bylo videt koho zvedam a na restovi inervacku na sebe

A k tem smenam, vim to dopredu, ale delam ve stavebnictvi, takze pres zimu budu mit vic casu :)

Mon Jul 25, 2011 9:55 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
když přehlídnu ty paladinský věci, kterejm nerozumím, tak za mě jo

Tue Jul 26, 2011 8:54 am
Report this post
Profile

Reply with quote
Chtělo by to vyjádření Tequilly popřípadě Vithara či jiného palacha znalého člena naší komunity. Jinak přihláška pěkná :)) Snad jen to náboženství, ale k Judaismu se přechází snadno, zvlášť v prostředí naší guildy. Jsem Pro . (Shaggy stejne rekne ze ma vsechno uplne blbe - glyphy, talenty, gear, uces, fousy a ze si to ma dat podle nej) :twisted:

Image
Image
Image

Tue Jul 26, 2011 10:05 am
Report this post
Profile

Reply with quote
sexy makro na křídla+bum štítem.pokud to odpálíš po avengeru tak to dává smysl.i když jsi v tomhle spíše exot.neviděl jsem to nikoho použít.mno palachů máme celkem dostatek.ale dalo by se to nějak vykombit pokud budeš tankovat Dudlik si s chutí zadamážuje.já bych tě vzal,ale negarantuju ti že se vždy dostaneš na raid.pokud budou online všichni paláti tak to bude fakt docela hodně na jeden raid

Tue Jul 26, 2011 12:51 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Buble gayů máme jako nasrán* ... zas na druhou stranu přihláška na pohodu,tudíž přesně to co řekl Miguel ... Dokud jsou prázdniny tak si zaraiduješ,pokud budeš online,ale jestli se náááhodou sejdete všichni palachové ( a že jich máme jako grcek z letošního srazu ) tak ti nikdo nezaručí že půjdeš na jakýkoliv raid... Your choice ;))

Tue Jul 26, 2011 1:56 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
No ja vim, to makro jsem jsem si vymyslel sam, ale je to nejlepsi kombinace jinak zacinak kridla mi ani neprijde na mysl. No a kdyz se sejdou vsichni palati v okoli, tak mam furt resto/balnce druida a jede se dal, navic na presne tuto kombinaci nmate otevrene prihlasky, jinak teda z doslechu o dudlikovi, si klidne dam poradit :)

Tue Jul 26, 2011 7:42 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
prihlaska fakt pěkná, za mě jo, jen musim varovat ze pres leto moc casto nechodime, je tu dost lidi co jsou radsi venku nebo v knajpě, letní raidy jen kdyz se na rp zapíše dost lidí

Wed Jul 27, 2011 2:42 pm
Report this post
Profile

Reply with quote
Mooni: hmm to je presne to co jsem nechtel slyset, no snad nejak pomuzu aspon v poctu kdyz uz nic jineho. tak doufam ze aspon desitky se chodeji. Kazudopadne ja sem volny na raidy uz ted id mam tento tyden pouze na UD25 a vsechny voa

Kdy mam ocekavat konecne rozuhodnuti?

Wed Jul 27, 2011 6:36 pm
Report this post
Profile
This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.   [ 12 posts ]  Go to page 1, 2  Next